torsdag 25. april 2013

AirBrush.I dag har jeg et spennende produkt å vise dere.
Under Strilascrappen hvor Kreativ Scrapping stilte med butikk var noen fra designteamet også til stede og viste frem ulike små og store prosjekter og demoer. Jeg og Tine fra DT viste Copics fantastiske AirBrush System.
Copic Airbrush System er en måte du enkelt kan spraye dine bakgrunner, Layouts, blomster og bånd jevnt og fint ved bruk av dine vanlige Copic Markers. Du kan enten bruke små flasker med luft eller en kompressor for å få nok trykk til å spraye fargen utover prosjektet ditt. Holderen du setter tusjen oppi er bregnet for å passe en Copic Sketch marker, men også Ciao og til og med At You Spica glitterpennene kan du bruke til å Airbrushe med :)
Du kan lage himmel og skyer bak dine fargelagte motiver ved hjelp av sjablonger eller en hjemmelaget mal,- eller bruke stensiler til å lage tøffe bagrunner på både layouts og på kort. Produktet er ideelt for å farge bånd, perler og blomster, slik at du får akkurat den fargen du ønsker.
I hele april måned har Kreativ Scrapping hatt kampanje på Copic Airbrush system og gir dere hele 20% på alle Copic ABSprodukter.

Ryktene vil ha det til at en kunde hadde fylt en tom Sketch Marker tusj med konditorfarge og hadde brukt Copic ABS til å spraye mønster på kakene. Dette er ingenting jeg har prøvd selv, men det høres unektelig veldig moro ut!


Her har jeg testet Air brush fra copic
Har brukt to forskjellige masker fra Kreativ Scrapping.
Motivene fra Kenny K  er stemplet og maskert. Så er bakgrunnen laget med copic og Air brush.
Fargene jeg har brukt på bakgrunnen her er:
Y32-35-38. + SVART.

Her er det brukt:
R81-83-85-89.

E39-37-35-33-31 +SVART

På den siste her er det kun tallene som har blitt sprayet med C10-7-5-3.

Håper du har fått inspirasjon til å prøve dette selv, jeg har det veldig morro med å teste ut forskjellige masker og motiver og ikke minst farger. Kjempe gøy er det!


Diverse produkter:


2 kommentarer:

Maritha sa...

Meeeeeen åhhhh så galet COOOOOLT!!! Trine du är ju bara så himla duktig!!! =)

Kraaam

Regine sa...

så stiligt!!