søndag 5. desember 2010

Herrekort!

Har laget et kort til en eldre herremann. Kort til menn er ikke noe jeg lager mye av, helst ikke flere enn jeg må..... liker ikke det, synes det er vanskelig. Har skjønt at det er flere som føler det samme som meg der. Men så hender det at menn har bursdag også, så da er det bare å trå til:) Motivet her er fargelagt med promarkers.

9 kommentarer:

papirdilla sa...

Jeg synes kortet ble rålekkert, jeg! Herlig motiv og stilig dekorert. Men, jeg er enig i at det ikke er lett å lage herrekort. Utsetter alltid det til jeg MÅ.

Klem,
Hanne

Anonym sa...

Så flott kort og morsomt motiv, det ble råbra og kule detaljer.
Enig med deg at det er utfordrende med herrekort og det er jo for at de ikke liker for mye blomster, dill og dall.

<3-lig Lill, med ønske om en fin 2.søndag i advent :)

bestevenn sa...

Herrekort kan du godt lage flere av! Dette var så tøft, jeg kunne nok godt tenkt meg det stempelet, kjempemorsomt. Ønsker deg en fin søndag.

Jeanette sa...

Kjempeflott kort du har laget, og du kan da sannelig lage flere herrekort, som bestevenn skriver! Ha en fin søndag videre. Klem.

Knerten sa...

Kjempeflott kort, Trine, skjønner ikke hva du klager på - du klarer det så bra som bare det; å lage herrekort, altså ! Kjempeflotte mønsterpapir og stemplet er jo så herlig, og profft fargelagt :-)

Ellinore sa...

Stilig herrekort.....flott fargelagt....
Klem.

Anonym sa...

Wow,synes du gjør en kjempejobb- uansett kategori!
Veldig fint...jeg er sikker på at det falt i smak:-)

Anonym sa...

Kjempeflott kort! Lurer veldig på hvor det stempelet kommer fra jeg. Kunne veldig gjerne tenkt meg det, for jeg skal lage et 40-års kort til en rørlegger snart og det hadde passet perfekt :)

Tertit

Anonym sa...

Thank you, I have recently been searching for information approximately this topic for a while and yours is the best I have found out so far. However, what about the conclusion? Are you sure about the source?