torsdag 15. juli 2010

Godt å være hjemme igjen:)

Ja, nå er jeg vel hjemme igjen etter en motorsykkel tur på 120mil, støl i beina og øm i rompa:) Men har hatt en flott to dagers tur innover i Sverige, med alt fra 30grader i skyggen til øsende regnvær. Målet med turen var å få kommet innom Magnolia butikken i Borås. Her kan dere se målet er nådd:)
Noe shopping ble det også:)Tusen takk til min tålmodige mann som kjørte alle disse milene ekstra, for at jeg skulle få oppleve Magnolia i Borås.

6 kommentarer:

Heges lille hobbyverden sa...

Åhhhh, jeg misunner deg både motorsykkelturen og Magnolia-himmelriket Trine!! Jeg har nemlig førerkort på tung MC, men ingen sykkel! Har også førerkort på Magnolia-stempler, og heldigvis endel stempler av sorten (ha, ha!!)

Regner med at det kommer mye nytt og spennende på bloggen din framover nå da?

Klem Hege

Lambi sa...

Åååå,heldig du! Ser ut som det var mye fint der ja! Gøy å shoppe stæsj! :) Jeg håper å komme meg til scrappe butikk i tønsberg i sommer. Ikke vært der før men vi har hytte ikke så langt unna, så må jo endelig få sjekket den ut! ;) God sommer videre! Klem

Sanna sa...

Heldige du som har vært i Magnolialand.
Mange av "mine" bloggere har tømt lommeboka der i sommer.
Det var kanskje bra du ikke hadde en bil å fylle.......

Mette sa...

Å dette hørtes strålende ut!! Må si jeg er litt misunnelig på den Magnolia butikken, kunne gjerne tenkt meg å vært der en tur! Har satt den på ønskelista mi. Ha en flott helg og nyt sommeren:))
Klem Mette

Hilde sa...

Så spennende da Trine!!! Kan tenke meg at du koste deg!!
Har heller aldri vært der, men håper jeg får muligheten en gang!!

(ler litt av Heges kommentar over her.... førerkort på magnoliastempler.... førerkort på det meste spør du meg!!! og mestrer det til de grader gjør hun også. *fnis*)

Sees vel en dag Trine!!
fortsatt god sommer!

Heidi sa...

Hei Trine!
Har tittet rundt på bloggen din nå og du lager utrolig fine kort! Legger meg til som følger med en gang:)
Ha en fortsatt fin sommer!