onsdag 21. april 2010

Konfirmasjonskort med pengelomme!

Denne pengelommen fikk jeg ideèn til på scraporama. Dette kortet har fått mønsterpapir fra riddersholm og bilde fra minnerikets vintageark.

7 kommentarer:

bojose sa...

Stilig konfirmantkort. Flott med den kanten og knappelukkingen.
Ha en fin dag :)

Pink lady sa...

Kjempe stilig konfirmasjonskort, Trine!
Nydelige ark og så fint med den brune kanten:-)
ER det MS punch eller QK? Stilig ble det!

Ha en fin onsdag! KLem Laila.

Eva Helen sa...

Tøft konfirmasjonskort og den pengelommen var kjempe smart!

Klem Fra Eva Helen

Lambi sa...

Hei Trine! Nydelig konfirmasjons kort! Lekkert med det formatet, punchen og bilde! :) Må inrømme at jeg ikke helt ser hvordan pengelommen din fungerer...men sikkert bare meg som er dårlig på å tolke bilde,hehe...nydelig kort uansett! :) Eller så jeg bare si at Jeg så deg såvidt på Scraporama, men fikk desverre ikke hilst på deg... Laila pekte deg ut for meg på litt avstand også så jeg seg ikke mer på nærmer hold etterpå! Ikke latt å kjenne igjen folk på messer altså, men moro når man gjør det og hilse på de man bare har skrevet med på nett. :) Ha en super onsdagskveld! Klem

trine sa...

Hei, det er en MS punch som er brukt på dette kortet. Og pengelommen kan dere finne løsningen på her http://anitas-hobbyblogg.blogspot.com/2009/05/2-konfirmasjonskort-og-tutorial.html.

Lena sa...

Så utrolig fint kort!!!

Ellen sa...

Oops, glemte jeg å takke for den koselige kommentaren fra deg?? Akkurat likt meg:)), blir såå oppslukt i alt annet jeg ser, av nydelige kort og kreasjoner hos deg;).
Men TUSEN takk for det, og da fant jeg jo deg!:)

Klem,Ellen