torsdag 30. juni 2011

DT kort Card and Scrap.

Da er det kommet ut en ny utfordring inne hos http://pictureandscrap.blogspot.com/. Bruk: PUNCH/DIES på prosjektet ditt. Ta turen innom å se på alt det flott de andre DT'ene har tryllet frem:)

tirsdag 28. juni 2011

Sketchy Colors utfordring #77

Her kommer mitt 2.kort etter skissen hos http://sketchycolors.blogspot.com/ jeg likte denne skissen så godt at jeg måtte bruke den igjen:) Her har jeg fargelagt med copics i fargene: E000-00-01-21-30-31-34. R20. C0-1-3-5. B21-23.

mandag 27. juni 2011

Vintage:)

Her kommer det et vintage kort fra meg. Bildet er funnet på nett, papirene er fra Prima Botanical Collection "Adore". Sviren er Mangolia dies, denne går igjen hos meg:) Halv perler, blomster og filmstripe fra TH. MS punch og marskinsøm rundt panelene. Stemplet svirer fra stempelglede og tekst fra North Stamps.

søndag 26. juni 2011

Sketchy Colors utfordring #77

Har laget et kort med Tilda! Brukt skissen til http://sketchycolors.blogspot.com/ så her er da mitt bidrag! Papirene er fra graphic45, sydd med marskin rundt panelene. Motivet er fargelagt med prisma colors og copics i disse fargene: E13-11-01-00-000-30-31-34-57. + Blender. PC1025-1060-1067-1065-918-945-1090.

torsdag 23. juni 2011

Gratulerer med 4års dagen!

Har laget et guttekort til en som snart fyller 4år. Motivet her er fra Mo's digitale, fargelagt med copics. Papirene er fra maja design og poppy design. http://anonymescrappere.blogspot.com/ ønsker seg sommer kort så dette blir da mitt bidrag til dem:) Her kommer fargene jeg har brukt: E40-41-42-43-30-31-34-01-00-000-11-13. C0-1-3-5. YG61-63-67. G20. R20+ Blender
Teksten inne i kortet!

onsdag 22. juni 2011

Vintage i lilla!

Har laget et kort på bestilling til ei gammel dame på 95 år. Bildet er hentet fra nett. Papirer fra pion. Saks, ramme og hjørne fra Kuttut. Ellers er det brukt symarskin rundt panelene, mangolia dies, spellbinders og MS punch. Blomstene har fått litt dabber på seg og bokstavene har jeg krakelert, halv perler, blonde og osteklut.

tirsdag 21. juni 2011

Klem til deg:)

Tilda fargelagt med copics og prisma colors. Papirer fra Maja design og mangolia. Stempler fra Stempelglede, både tekst og hjørne stempler. Jeg får ofte spørsmål om hvilke farger jeg bruker, skal prøve å bli flink til å skrive det ned da jeg fargelegger for så å legge det ut til dere sammen med kortene. Ha en fin dag alle sammen og takk for alle hyggelige kommentarer:)

mandag 20. juni 2011

Sketchy Colors utfordring #76

Jeg har laget et kort til http://sketchycolors.blogspot.com/ sin farge utfordring der fargene creme, mint og oliven skal brukes. Det er ikke hverdagskost fra meg å bli med på fargeutfordringer, er ikke så glad i det, men jeg brettet opp armene og kastet meg ut i det og morro var det da alikevel. Motivet her er fra LOTV fargelagt med copics og promarkers. Teksten er fra ett trykk!

søndag 19. juni 2011

Jeg smiler:)

Dette kortet her er tatt ut som ukens godbit hos http://sukkersott.blogspot.com/ Det var en hyggelig overraskelse, som jeg hadde lyst til å dele med dere. Det er vel lov å skryte litt??:):):) Kos dere og vær litt kreative i dag, det skal jeg... hadde tenkt å få laget et kort, det har vært litt lite med det denne uka. Grunnen er at jeg driver å broderer bunad som datter'n min skal få til konfirmasjon til neste år, det er mye jobb!! Gleder meg til å bli ferdig med det prosjektet der:) En riktig god søndag til dere alle!

fredag 17. juni 2011

DT Kort, Kort o Mania!

Bryllupskort med motiv fra LOTV som er fargelagt med copics. http://kortudfordring.blogspot.com/ ønsker nå bidrag der stikkordet er BRYLLUP. Vil med det samme takke dere så mye for alle de hyggelige kommentarene dere legger igjen hos meg, det betyr så mye. Tusen takk og en riktig god helg til dere alle:)

onsdag 15. juni 2011

DT Bidrag card and scrap

Card and scrap har i dag lagt ut en ny utfordring der vi vil se BLONDER/BÅND. Ta en titt inne hos http://pictureandscrap.blogspot.com/ og kast deg over utfordringen. Her kan dere se mitt kort:) Motivet er fargelagt med prisma color.

tirsdag 14. juni 2011

julekort i juni:)

Her kommer mine 3 julekort for juni som også er levert hos http://hjertebodensjuleblogg.blogspot.com/. Alle papirene er de nyeste Maja design + en rest, egentlig sommer papirer:) men helt mitt i blinken til julekort. Alle motivene er fargelagt med copics.

lørdag 11. juni 2011

Du er fantastisk:)

Har laget et rosa kort med Tilda fargelagt med copics. http://sukkersott.blogspot.com/ har en utfordring gående nå: Tenk rosa, så da måtte det bli et rosa kort i dag. Den nydelige teksten er fra stempelglede.

torsdag 9. juni 2011

Bursdagskort.

Et bursdagskort som ble laget på åpningstreffet til papirpikene på Gjøvik. Utfordringen var å lage noe i deres farger som er brunt og rosa.

tirsdag 7. juni 2011

Hurra for deg!

Jeg har en sønn som fylte 19år her om dagen, her er kortet jeg lagde til han. Han er litt hekta på gamle amerikanske biler så jeg synes disse stemplene her fra North Stamps passet helt perfekt til han. Metall pynt, lenke og papirer fra TH.

mandag 6. juni 2011

Guttekort!

Har laget et guttekort med ny innkjøpt Mangolia stempel, fargelagt med copics og prisma color. Klokka er kjøpt på Kuttut, har hengt den i en lenke fra TH. Stemplet tekst fra North Stamps.

søndag 5. juni 2011

Treff kort nr3

Her er det 3.kortet fra Mjøstreffet. Motivet er Sarah Kay fargelagt med copics. Teksten er fra North Stamps. Samtidig vil jeg takke så veldig mye for alle hyggelige tilbake meldinger, det gir så masse inspirasjon og lyst til å lage enda flere kort. Tusen takk til dere alle:)

fredag 3. juni 2011

Papirpikene:)

I dag har papirpikene på Gjøvik hatt åpningsfest. Kjempe koselig med kaffe og cupcakes. Butikken er fylt med nye varer og lokalene har blitt lyse og trivlige. Gleder meg til åpningstreff i morgen. Her er kortet de fikk av meg. Papirene er de nyeste maja design. Har stemplet to Tilda jenter som da skal illustrere papirpikene, fargelagt med prisma colors og copic.

torsdag 2. juni 2011

Jeg kan juble:)

Endelig kan jeg få publisert det! Jeg fikk en hyggelig mail fra Donna om at jeg var blandt de heldige som fikk være en av deres team:) Jeg er bare helt overveldet av lykke, de jentene på teamet er jo så dyktige, også får jeg være en av dem. Stemplene til Kenny K er jo helt rå, jeg liker dem veldig godt. Gleder meg virkelig til å ta fatt på oppgaven:) Ta en titt http://kennykkraftygirlzchallenges.blogspot.com/ så skjønner du nok hvorfor jeg jubler:)