søndag 27. november 2011

Kenny K's Krafty Girlz Challenge #71

Ny Utfordringen hos Kenny K er nå i gang. Denne gangen er utfordringen:

Stitching Real or Faux

Mitt DT kort har fått marskinsøm rundt alle paneler. Motivet er som vanlig fargelagt med copics. Hjørnestempel fra stempelglede og tekst fra NSS.

Premien er denne gangen sponset av:




fredag 25. november 2011

Bursdagskort med Tilda!

Har laget et bursdagskort igjen. Denne gangen med Tilda i rosa:) Alle paneler har fått marskinsøm. Papirene er fra Magnolia. Motivet er fargelagt med copics og teksten er fra NSS. Stemplet svirer rundt motivet med stempel fra stempelglede.

Deltar på følgene utfordringer:
MDUC: Skisse




tirsdag 22. november 2011

bursdagskort:)

Har laget et bursdagskort etter skissen til Sketchy Colors så da er det mitt bidrag til utfordringen der denne uken:) Motivet er fra Mo's digitale som vanlig fargelagt med copics. Papirene her er rester fra Inkido, hjørnestempel fra LOTV. Stemplet svirer fra stempelglede.


mandag 21. november 2011

Jul, jul, jul:)

Her kommer mine tre bidrag til Hjerteboden's Juleblogg. Jeg har laget en sjokolade eske for freia melkesjokolade hjerter. Esken er laget fra bunnen av. Har desverre ingen mal på denne esken, men om du tar fra hverandre en orginal eske så har du målene der:) Sjololade esken har fått stempeltrykk fra Bildmålarna. Mimosa er fargelagt med copics. Hjørnestemplet er fra LOTV. Teksten er NSS. Julekortene har begge motiver fra Pions klippeark. Kortene har også marskin søm rundt alle paneler.





lørdag 19. november 2011

Gratulerer med dagen!

I dag har jeg et bursdags kort og vise frem mellom alle julekortene:) Motivet her er fargelagt med copics. Papirene er fra maja design. Ellers er det brukt div blomster, hjerte charms, halvperler, blonde, osteklut og MS punch. Tekstene er stempel fra Ett Trykk!




torsdag 17. november 2011

Julegave og sjokolade:)

Har lager en eske for freia melkesjokolade hjerter og en liten julegave av restepapirer:)
Sjokolade esken er laget med papirer fra Maja design. Motivet er fra bildmålarne fargelagt med prismacolor på kraft. Teksten er fra NSS både den utenpå og den inne i esken.



En liten julegave laget av rester fra Maja design:) Stemplet er fra Stempelglede og teksten fra NSS.





onsdag 16. november 2011

DT Bidrag Kort O Mania utfordring # 51

Utfordringen hos Kort O Mania denne gangen er Lag / Dekorer en gavepose!!
Her er min gavepose som er en julepose dekorert med papirer fra Maja design. Motivet er Nellie Snellen stemplet på kraft kartong og fargelagt med prismacolor. Teksten foran på posen er fra stempelglede.


Baksiden av posen er litt enklere, her er teksten fra NSS. Beklager at posen står på skakke på bildet:)

Sew Many Cards sponser premien denne måneden,
og for denne utfordringen sponser de med 3 digitale motiv til vinneren!!

mandag 14. november 2011

Bokeske til mann!

Et bokeske fylt med blomster og en liten dram:) Motivet her er Kenny K fargelagt med copics. Tannhjulene og hengslene er TH. Papirene er fra Maja design! Stemplet tekst inni i esken er Ett Trykk og utenpå fra NSS. Flasken er en mini flaske kjøpt på polet. Den er full for anledningen og kan lett tas ut og nyte da den er festet med magnet:)





Deltar på følgende utfordringer:
Sketchy Colors : grønn-orange-lilla
Stampavie and more : anything goes
Sukkersøtt : Humor

søndag 13. november 2011

Rååååsa jente kort:)

To innlegg på en dag! Det er ikke dårlig det:) Har laget et veldig rooosa kort til ei lita jente på 2år. Papirene her kommer fra My Mind's Eye, de er fulle av glitter og passer veldig godt til et jente kort. Teksten er fra Ett Trykk og svirene fra stempelglede. Motivet her er Teddy Bea som er fargelagt med copics.

Blir med på følgene utfordringer:
Sketch saturday : Skisse
Teddy Bo & Co : Pastels

Challenge #69 Emboss Away

Ny utfordring hos Kenny K. Denne ukens utfordring er embossing. Her kommer mitt DT kort som ble et julekort. Papirene her er fra Maja design, motivet er fargelagt med copics. Ellers har jeg brukt MS punch, spellbinders, knapper og bling. Teksten er fra NSS.

This week's prizes are a £10 voucher from My Mums craftshop and 5 Digi's from Kenny K

Deltar på følgende utfordringer:
Scrappekammeret : minst 2 knapper
Nordsalten hobbyklubb : Snøkrystaller
Stampavie and more : Anything goes
CopicMarkerNorge : Snøkrystaller
Papiravisen : Julestemning
Cards for men : It's NearlyChristmas




fredag 11. november 2011

Blå jul:)

Et julekort i blått, med nye maja papirer! Tilda er fargelagt med copics. Stemplet svirer fra stempelglede og tekst fra NSS. Har også brukt fjær, blomster, kanelstang, bling og charms. Osteklut og blondeserviett. Sydd på marskin rundt alle paneler.


Deltar i disse utfordringene:
MDUC : Charms and bling
Stampavie and more :Anyting goes
Papiravisen : Julestemning

onsdag 9. november 2011

Til Pappa:)

Har laget et farsdagskort. Papirene er fra BasicGrey. Ellers er det brukt spellbinders og MS punch. Metall sag og hammer fra kuttut. Bling og knapper. Stemplet tekst fra NSS. Motivet er jeg ikke sikker på hvor jeg har fått tak i det, men det er digitalt og fargelagt med copics.

Er med i følgende utfordringer:
Stampavie and more : Anything goes
Sukkersøtt : Farsdag

mandag 7. november 2011

Jul i rødt:)

Har laget et julekort med de nye papirene fra Maja design:) Alle papirene i Majas juleserie er bare helt rå! Motiver er nytt digi stempel fra Sugar nellie som er fargelagt med copics. MS punchet snøkrystaller og hjørne stempel fra LOTV. Teksten er fra NSS.


Er med i følgende utfordringer:
Sketchy Colors : Skisse
Copic Marker Norge : Snøkrystaller
Papiravisen : Julestemning
Stampavie and more : Anything goes
Nordsalten hobbyklubb : Snøkrystaller

fredag 4. november 2011

Bokeske:)

Min aller første bokeske. Har tenkt lenge på å lage en slik, men synes det har sett så "knotete" ut. Det var ikke så ille alikevel så det blir nok flere etter hvert. Motivet er søte Tilda fargelagt med copics og prismacolor. Papirene er også fra magnolia. Tekstene er fra NSS. Denne bokesken blir med på utfordringen "ANYTHING GOES" hos Just Magnolia. Takk til Jill som har laget en så flott tutorial på bokeske:)