torsdag 29. september 2011

Rååååsa konfirmasjonskort:)

Har laget et veldig rååååsa konfirmasjonskort. Papirene er fra Inkido. Ellers er det brukt spellbinders og MS punch. Teksten er fra Stempelglede. Motivet er Kenny K fargelagt med copics egentlig er dette kortet ment som et DT kort, men når man ikke leser oppgaven før man tar fatt på å produsere ja da blir det sånn:)

tirsdag 27. september 2011

Høst kort:)


 Har laget et høst kort til utfordringen hos CopicMarker Norge. Motivet her er SK fargelagt med copics. CopicsMarker vil gjerne se høstfarger!
Papirene jeg har brukt er fra Maja design og teksten er fra Ett Trykk.


mandag 26. september 2011

3 julekort for september:)

Da er julekortene for september levert Hjerteboden's juleblogg. Denne gangen er det to vintage kort og et med motiv fra bildmålarne fargelagt med copics. Vintage bildene er fra Pion's klippeark. Alle tekstene er stempler fra NSS.



fredag 23. september 2011

Te-lys kort:)

Har laget et te-lys kort med papirer fra papirdesign, årets julepapirer. Motivet er fra LOTV som er fargelagt med prismacolor på kraft. Tekst fra NSS både inni og utenpå kortet.



torsdag 22. september 2011

Vintage jul:)

Lykke er de nye julepapirene fra Inkido, en drøm å lage julekort med. Og ikke minst sammen med  bilder fra pions klippeark. Har laget et julekort i vintage stil med osteklut, blonde, serviett, MS punch og mangolia dies. Har sydd på marskin rundt panelene.
Takk for at dere titter innom og tusen takk for alle hyggelige kommentarer!
Ha en fin dag!

tirsdag 20. september 2011

Bildmålarna:)

Har laget et jukekort igjen, med motiv fra Bildmålarna som er fargelagt med prismacolor på kraft. Teksten er fra NSS. Bildmålarne ønsker å se søm på bidragene, jeg har sydd på marskin... alle paneler har fått en omgang med symarskinen. De lekkere papirene er fra papirdesign, årets julekoleksjon:)

søndag 18. september 2011

Challenge #61 Your ALL TIME FAVORITE Kenny K

Denne ukens utfordring hos Kenny K er at vi vil se ditt favoritt stempel:) Det høres kansje lett ut, men jeg synes det var veldig vanskelig å velge da jeg har mange favoritter blandt disse stemplene. Men det ble denne jenta her jeg valgte synes hun er kjempe kul, sexy og tøff. Motivet er fargelagt med copics. Papirene er Maja design.
We have the wonderful Michelle offering a $15 gift certificate to her shop in addition to Kenny offering 5 Digi's of the winner's choice...how awesome is that!



lørdag 17. september 2011

Velkommen til verden!

"Velkommen til verden" kort. Har laget et bestillingskort til en liten gutt. Papirene her er fra FabScrap, bildet er funnet på nett og teksten er fra stempelglede. Ellers er det brukt svire fra mangolia dies og MS punch. Sydd på marskin rundt alle paneler.

torsdag 15. september 2011

Varme juleønsker:)

Er tilbake etter en nyyydelig uke i Tyrkia. Masse sol, bading og god mat. Så da er det vel ikke noe som passer bedre enn med et julekort nå:) Dette kortet er et jeg laget på Toten treffet. Papirene er maja design og tekst stemplet er fra NSS. Motivet er fargelagt med copics.

tirsdag 6. september 2011

Julekort:)

Jeg har hatt en helt toppers helg på Eina. Sammen med Maya, Ellinore og Stine tusen takk til dere som gjorde helgen så trivelig:)Var på treff sammen med ca 60 andre papir gale damer og fikk laget hele 4 kort. Det er sensasjon, de som kjenner meg vet at jeg ikke er av de mest produktive på treff. Jeg er nemlig veldig sosial da:)  Fikk bland annet laget dette julekortet med pions nyyydelige julepapirer. Motivet er fra Papilio stamps fargelagt med copics. Og teksten er fra NSS.



Dåpskort til gutt:)

Har laget et vintage dåpskort til gutt! Bildet er skrevet ut fra nett, men det ble så som så. Må nok investere i ny skriver ser jeg. Bildene blir ikke bra!

søndag 4. september 2011

Kenny K Challenge # 59 - Vintage Grunge & New Releases

Good Morning all you Kenny K fans out there..........we have some fabulous news for you Kenny K has released 5 new Steampunk/Burlesque Digi's for you, and yes they are available in his shop RIGHT NOW......so head on over and check them out.

Now onto this week's challenge.......VINTAGE/GRUNGE:
Motivet her er fargelagt med copics.

And we have for a prize this week, a £10 voucher from Bearly Mine Designs and 5 digi's from Kenny K Downloads



fredag 2. september 2011

DT bidrag Kort O Mania utfordring #46

I går la Kort O Mania ut en ny utfordring til dere hvor vi ønsker å se Bånd/ribbon!! på prosjektene deres. Mitt DT bidrag har fått Papirer fra Vibeke Spigseth. MS punch til "blonde" og snøkrystaller og mangolia dies til svire og gjerdet. Charms fra kuttut og bling fra kort og godt. Engelsk blonde fra Leanne.no. Blomster fra her og der:) Hjørne stempel fra stempelglede og Tilda motiv fra Mangolia. Tilda er fargelagt med copics og prismacolor.


 
Premien til den heldige vinner blir sponset av:


torsdag 1. september 2011

DT Bidrag card and scrap #15

Ny utfordring er lagt ut hos Card and scrap. Utfordringen denne gangen er som følger: Lag en tag Her er min tag laget med papirer fra:
Som også sponser premien til vinneren:)