mandag 30. mai 2011

Treff kort:)

Jeg har vært på Mjøstreff i helgen. Det ble en knall helg med masse skravling og kreativitet. Jeg fikk laget hele 5 kort. Her kommer det første kortet med smak av sommer! Papirene er fra Maja design, charms fra Kuttut, stempeltrykk fra North Stamps og motivet er fra Mo's digitale fargelagt med copics.

torsdag 26. mai 2011

Ett nytt kort og ny DT-jobb:)

Først må jeg fortelle dere at jeg er en av de heldige som får være med i DT-teamet til Card and Scrap. Gleder meg masse til å ta fatt på den oppgaven. Og så over til mitt kort som er et konfirmasjonskort til gutt. Bildet er funnet på nett:)

Jakkekort til konfirmant!

Har laget mitt første jakkekort, det er laget etter tutorial hos http://mayas-hobbyblogg.blogspot.com/.

tirsdag 24. mai 2011

Til jubilanten!

Endelig har jeg fått laget et kort igjen. Det ble et vintage kort denne gangen, har blitt litt glad i å lage vintage!

fredag 20. mai 2011

Gratulerer med osteklut:)

Har laget et bursdagskort med Tilda igjen, men denne gangen har jeg lagt en bit osteklut under motivet. Tusen takk for kluten http://stempelgalsverden.blogspot.com/. Jeg fikk den av Hilde på totentreffet:)

torsdag 19. mai 2011

Bursdagskort med Tilda:)

Et bursdagskort med ny innkjøpt spellbinders ramme:) Tilda fargelagt med copics. Papirene er fra Magnolia og en rest fra Maja design.

tirsdag 17. mai 2011

DT Kort for Kort o Mania!

I går ble det lagt ut en ny utfordring hos http://kortudfordring.blogspot.com/ vi vil nå se kort eller andre prosjekter uten motiv, kun tekst stempel er lov. Hiv deg rundt og bli med på utfordringen så vi får mange bidrag å nyte:) Mitt kort har fått stemplet tekst fra Ett Trykk.
Ønsker dere alle en riktig god 17.mai feiring!

søndag 15. mai 2011

julekort i mai:)

Her kommer mine 3 julekort for denne måneden til http://hjertebodensjuleblogg.blogspot.com/ det ble to vintage kort og et med fargelagt motiv.
Motivet her er fra LOTV og fargelagt med copics og prisma color.

lørdag 14. mai 2011

Sketchy Colors utfordring #70

Har laget et bursdagskort til ei lita jente! http://sketchycolors.blogspot.com/ har en farge utfordring gående: bruk fargene rosa, blå og grønn, og det har jeg fått til synes jeg med dette fargerike kortet:) Papirene her er fra maja design og motivet er Tilda som er fargelagt med copics. Teksten er fra Ett Trykk.

tirsdag 10. mai 2011

Herrekort!

Har laget herrekort med digi stempel fra Kenny K. Motivet er fargelagt med copics. Papirene her er fra Magnolia. Ellers er det brukt spellbinders, MS punch, metall fra TH og kuttut. Stemplet tekst fra North Stamps og Ett Trykk.

fredag 6. mai 2011

Konfirmasjonskort til gutt!

Har laget et konfirmasjonskort til gutt, har brukt bildet til http://pictureandscrap.blogspot.com/ så dette blir da mitt bidrag. Papirene her er fra Mangolia og stemplene jeg har brukt er fra North Stamps.

torsdag 5. mai 2011

Sketchy Colors utfordring #69

Har laget et guttekort etter skissen til http://sketchycolors.blogspot.com/ denne uken. Det er vel første gangen jeg lager et kort uten mønster papirer så det var noe merkelig, men siden motivet var så fargerikt i seg selv så synes jeg det ble vanskelig med farger på bakgrunnen. Motivet her er fargelagt med copics.

onsdag 4. mai 2011

Vintage konfirmasjonskort.

Har laget et konfirmasjonskort i hvitt,brun og rosa som er utfordringen hos http://vintageudfordring.blogspot.com/ Papirene her er fra pion og bildet er funnet på nett.

tirsdag 3. mai 2011

Vennekort:)

Har laget et kort etter skissen til http://scrapalongutfordringsblogg.blogspot.com/2011/05/utfordring-5.html som i tilegg til skissen har temaet vennskap. Papirene her er maja design og motivet er SK fargelagt med copics.

mandag 2. mai 2011

Konfirmasjonskort.

Konfirmasjonskort med papirer fra papirdesign, charms og hjørne fra kuttut, MS punch, TH dies, spellbinders, knapper og trykk knapper, halvperler og tekst fra North Stamps. Bildet er funnet på nett.

søndag 1. mai 2011

DT Kort, Kort o Mania!

http://kortudfordring.blogspot.com/ har nå lagt ut en ny utfordring, nå vil vi se prosjekter der du bruker fargene i flagget fra ditt hjemland. Vi må nesten markere at det er mai nå:) med mange flaggdager her i Norge. Bildet av denne grommingen er funnet på nett.