lørdag 30. april 2011

Konfirmasjonskort.

Har laget et konfirmasjons brettekort på bestilling. Papirene her er fra Pion. Ellers er det brukt blomster, metall kors, halvperler, bånd, MS punch,spellbinders og mangolia dies. Kjempe morsomt brettekort:) Har vel forelsket meg litt i denne bretten!

fredag 29. april 2011

Bryllupskort:)

Har laget et bryllupskort på bestilling. Papirene er fra pion, nøkkelen og hjørnet er kjøpt på kuttut, det er foresten båndet også. All tekst er skrevet på pc bortsett fra at det er stemplet til brudeparet på bildet, det stemplet er fra North Stamps. Stemplet svirer fra stempelglede. MS punch. Mangolia dies til sviren. Teksten inni kortet er skrevet på engelsk da brudgommen er engelsk talende.
Tusen takk for alle hyggelige kommentarer dere legger igjen hos meg, det varmer så godt:) En riktig god helg til dere alle!

onsdag 27. april 2011

3 stk "Tryllekort"

Da er jeg i mål med julekortene for april til http://hjertebodensjuleblogg.blogspot.com/ det er ikke så enkelt å lage julekort nå, men disse her var morsomme å lage. Har stort sett brukt restepapir, det er greit å få brukt opp restene på denne typen kort. Malen på kortene er funnet hos http://stampartic.blogspot.com/ det er http://mariannespapir.blogspot.com/ som har laget malen. Jeg har forandret målene slik at kortene er litt i underkant av 6"x6" liker best kort i de målene:)

tirsdag 26. april 2011

Dåpskort til gutt:)

Har laget et dåpskort av de nyeste Pion papirene. Papirene er bare rå lekre. Det ble et brettekort igjen, virkelig moro å lage. Teksten her er stempel fra kreativ hobby! Teksten inne i kortet er fra North Stamps, den er så flott.
Her kan dere ta en titt inne i kortet!

mandag 25. april 2011

Ingen kjenner dagen før solen går ned...

Jeg har desverre måttet lage to kondolanse kort, ikke noen hyggelig oppgave. To flotte mennesker mennesker har gått bort i påsken. Ei eldre dame på 84 år så det er jo livets gang, men det har også rammet en familie far på 48år, som har etterlatt seg samboer og to mindre årige barn. Tragisk... det skjedde brått og uventet, mine tanker går til dem... en mor som sitter alene igjen med ungene.

søndag 24. april 2011

Bryllupskort:)

Et bestillingskort til brudeparet. Her har jeg brukt papirer fra pion og et gammelt noteark. Sviren er Mangolia dies, blondeserviett, halvperler og blomster. Teksten er fra North stamps. Jeg har også sydd rundt panelene på kortet. Bildet er funnet på nett.

fredag 22. april 2011

Påskeegg:)

Har dekorert to påskeegg etter decoupage metoden. Bildene er funnet på nett. Vil med dette ønske dere alle sammen en fortsatt flott påske og tusen takk for alle hyggelige kommentarer, setter stor pris på hver eneste en, det varmer langt inne i hjerterota:) Tusen takk skal dere ha alle sammen:)

onsdag 20. april 2011

Brettekort!

Har laget et brettekort i vintage stil. Ble så innspirert av http://mariannespapir.blogspot.com/ til å brette dette kortet. Å det var jo så morro så det blir nok flere av disse kortene. Papirene jeg har brukt er fra Pion. Motivet er funnet på nett. Ellers er det masse blomster med glitter. Spellbinders, MS punch, halv perler og sløyfebånd. Svirene er stemplet.

tirsdag 19. april 2011

Dåpskort.

Et veldig enkelt dåpskort til gutt. Teksten er fra Ett Trykk. Punchet rundt kanten med MS punch.

lørdag 16. april 2011

DT Kort for Kort o Mania!

http://kortudfordring.blogspot.com/ har nå lagt ut en ny utfordring til dere, vi vil nå se vintage bidrag fra dere. Her er mitt vintage kort. Bildet er funnet på nett. Dette kortet er laget til ei som fyller 70år i dag. Jeg har punchet retro blomster, sviren er mangolia dies, punchet blonde, saksa er kjøpt på scraporama er ikke sikker på hvilken butikk som selger dem. Ellers er det brukt halvperler, blonde, blomster og stemplet svirer. Kast dere over utfordringen premien er denne gangen sponset av Lili of the Valley

torsdag 14. april 2011

Bryllupskort:)

Her kommer enda et bestillingskort fra meg, det blir mye vintage men det er vist det folk liker best, alle bestillingskortene mine i det siste skal være vintage. Det er jo greit da, da sparer jeg mye tid på fargelegging.. Dette kortet er laget av pion sine nydelige papirer. Bildet er funnet på nett.

mandag 11. april 2011

Herrekort!

Har laget et herrekort på bestilling! Papirene er fra TH og bildet er funnet på nett. Ellers har jeg brukt MS punch, TH og punchet ut hengslen. Stemplet tekst på bildet med stempel fra North stamps. Stemplene inne i kortet er fra Ett Trykk.

søndag 10. april 2011

To bestillings kort!

Har laget to vintage kort på bestilling fra to forskjellige personer. Her kommer det først et kort til ei dame på 80år. Papirene her er fra 3ndy. Det andre et konfirmasjonskort med papirer fra maja design. Sviren er en dies fra mangolia, blonde serviett, blonde m/roser, blomster og halvperler. Begge bildene er funnet på nett.

fredag 8. april 2011

Dåpskort.

Her har jeg laget et dåpskort til gutt i vintage stil. Papirene er fra Mangolia og en bit fra Maja design. Alle paneler er sydd på marskin. Og bildet er hentet fra nett.

tirsdag 5. april 2011

Sketchy Colors utfordring #65

Har laget et bursdagskort med Tilda! Kortet er laget etter skissen til http://sketchycolors.blogspot.com denne uken, så dette er da mitt bidrag!

fredag 1. april 2011

DT Kort, Kort o Mania!

http://kortudfordring.blogspot.com/har nå lagt ut en ny utfordring til dere, der dere har fått en skisse og bryne dere på. Skissen er det vår dyktige Linda som har laget. Hadde vært veldig koselig med mange påske kort e.l etter denne skissen.Ta en tur innom http://kortudfordring.blogspot.com/ og se på det de andre i DT har laget. Så over til mitt kort som da er laget etter denne skissen. Det er 'Robyn's Fetish Digital Stamps And More' som har sponset stempler til oss denne gangen. Her er mitt fargelagt med copics. Papirene er fra Pion.