tirsdag 29. mars 2011

Herrekort!

Jeg hater å lage herrekort..... som så mange andre, men det hender jeg bare MÅ (gørr). Dette kortet er laget av restepapirer! Begge tekstene er fra Ett Trykk. Motivet er fargelagt med copics.

mandag 28. mars 2011

Påskekort m/Tilda:)

Har laget et påskekort med Tilda i egget. Motivet er fargelagt med prisma colors og eggeskallet er påført litt krakelering. Papirene er fra mangolia og en liten rest fra maja design (sommer). Har også her sydd marskin søm rundt panelene.
Her kan dere se krakeleringen litt bedre:)

Din dag!

Har nok fått litt dilla på vintage om dagen, bildet er funnet på nett og printet ut. Har også sydd på marskin rundt panelene.

søndag 27. mars 2011

God påske!

Litt tidlig, men her kommer et påske kort med motiv fra et klippeark, husker desverre ikke hvilket. Ellers er det brukt papirer fra pion. Stemplet tekst fra north stamps.

torsdag 24. mars 2011

3 julekort:)

Her kommer mine 3 julekort for denne måneden som er levert hos http://www.hjertebodensjuleblogg.blogspot.com/ Det første kortet: Her har jeg prøvd meg på vintage, noe jeg sjelden gjør, litt morsomt å gjøre litt annet også. Her har jeg sydd rundt panelene med symarskin.
Motiv fra Kreativ Hobby fargelagt med copics. Denne søtnosen her er fra Mo's digitale fargelagt med promarkers. Tekst fra Kreativ Hobby.
Er han ikke helt skjønn?

onsdag 23. mars 2011

Tag kort:)

Har laget et tag kort. Motivet er fra lili of the valley fargelagt med promarkers denne gang. Papirene er fra papirdesign. Tekst fra North stamps.
Skrivefelt bak på kortet!

tirsdag 22. mars 2011

Bursdagskort.

Her kommer et bursdagskort til ei lita jente. Jeg driver fortsatt og øver meg med fargelegging med prisma colors. Papirene er i fra restekassa så jeg er ikke sikker på hvor di kommer i fra. Stemplet er nytt og kjøpt på Scraporama hos Ett Trykk.

mandag 21. mars 2011

lørdag 19. mars 2011

Herrekort!

Her har jeg laget et kort til svogeren min som til daglig kjører gravemarskin, motivet er fra Kenny K. Et nytt forsøk på fargelegging med prisma color. Teksten er fra north stamps.

fredag 18. mars 2011

Prisma colors!

Mitt forsøk på fargelegging med prisma colors, egentlig var det ganske morro så det blir nok mere av det. Her har jeg laget et påskekort av papirer fra Maja design og motivet er fra Mo's.

torsdag 17. mars 2011

DT Kort, Kort o Mania!

http://kortudfordring.blogspot.com/ har nå kommet med en ny utfordring: bruk puncher eller dies på prosjektet, enkelt ikke sant? Hiv dere rundt og bli med på denne utfordringen:) Vi i DT er blitt sponset av http://3ndypapir.no/ og Stampers Heaven Så mitt kort bærer preg av dette + at jeg har brukt masse dies: spellbinders, mangolia dies, marianne design og en puncher fra MS. Rosene på kortet er egentlig lilla, ser di ser svarte ut på bildet!

onsdag 16. mars 2011

Treff kort.

Dette kortet var det eneste jeg ble ferdig med på Scraporama i helgen. Kosa meg masse med shopping og skravling i godt selskap:) Papirene samt motivet er de siste 3ndy, disse papirene er virkelig knall lekre:)

onsdag 9. mars 2011

tirsdag 8. mars 2011

Stempel utfordringen hos Ett Trykk:)

Her er det andre kortet som jeg bidro med til stempel utfordringen hos ett trykk. Motivet er fargelagt med copics og papirene er fra maja design. Teksten utenpå kortet er fra kreativ hobby og teksten inni er fra north stamps.

søndag 6. mars 2011

lørdag 5. mars 2011

Stempel utfordringen hos Ett Trykk:)

Jeg ble spurt om å bidra med to kort til stempel utfordringen hos Ett Trykk. Her er det ene kortet, det andre viser jeg frem senere. Har laget et easel card. Stempel motivet er fargelagt med copics.

fredag 4. mars 2011

Det siste kortet:)

Her er det siste kortet som ble laget på Toten scrappen. Det er et "popup tag" kort. Motivet er Tilda som denne gangen er fargelagt med promarkers.

torsdag 3. mars 2011

Post it easel card!

Enda mere fra totentreffet, helt imponert over hvor mye jeg fikk laget der, pleier vanligvis ikke å lage noe særlig på treff. Papirene her er fra Pion og stempel motivet er Sarah Kay, fargelagt med copics.

onsdag 2. mars 2011

Treffkort nr2.

Her kommer det andre brettekortet som jeg laget på totentreffet. Her er alle papirene fra Maja Design. Motivet er digi stempel fra Mo's. Ellers har jeg brukt MS punch og spellbinders. Siden http://sukkersott.blogspot.com/ har en utfordring nå på bruk av puncher så blir dette mitt bidrag dit:)

tirsdag 1. mars 2011

Dekorert papirpose:)

Vi i http://kortudfordring.blogspot.com/ DT-team har nå blitt sponset av 3ndypapir.no så alle papirene er fra dem, disse papirene er så nydelige så det var nesten litt vondt å skjære i dem stemplet er sponset av Stampers Heaven som jeg har fargelagt med copics. Teksten foran på posen er også fra Stampers Heaven , men stempelteksten bak på posen er fra North Stamps. Utfordringen hos http://kortudfordring.blogspot.com/:Denne gangen vil vi at dere skal altere/dekorere et eller annet.F.eks en tom boks av no slag, en eske du har laget i fra bunden av etc.