mandag 28. februar 2011

Julekort nr3 for februar!

Her kommer det 3.julekortet til http://www.hjertebodensjuleblogg.blogspot.com/ da var det bare så vidt jeg kom i mål denne måneden:) Det ble et brette kort til, disse kortene er sikkelig artige å lage. Dette kortet har fått alle papirene fra Pion. Stempeler fra stempelglede og kreativ hobby.

søndag 27. februar 2011

Treff kort.

Jeg har hatt en knall fin helg på Totenscrappetreff. Takk til alle de 50 "papirgale" som gjorde helgen så flott:) Og ikke minst en kjempe takk til di som hadde jobben med å lage dette treffet. Jeg klarte å få laget hele 4 kort, det må være ny pers:) Her har jeg laget et brette kort med tag! De flotte papirene er fra pion. Og teksten på tagen er fra stempelglede, teksten inne i kortet er north stamps.

fredag 25. februar 2011

Herrekort!

Bursdagskort til svoger'n min som har fylt år i disse dager:) Har også denne gang brukt ukens skisse hos http://sketchycolors.blogspot.com/ så da blir dette mitt bidrag nr2 denne uken:) Motivet på kortet av denne flotte herremannen er fra Make it crafty, fargelagt med copics. Alderdom stemplet er fra kreativ hobby, gratulerer stemplet er fra en stempelplate hos ett trykk og de andre er fra north stamps.

tirsdag 22. februar 2011

julekort nr2 for februar!

Her kommer mitt andre bidrag til http://www.hjertebodensjuleblogg.blogspot.com/. Dette kortet er laget etter skissen til http://sketchycolors.blogspot.com/ så det blir mitt bidrag denne uken. Motivet her er som vanlig fargelagt med copics.

søndag 20. februar 2011

julekort:)

Mitt første julekort til http://www.hjertebodensjuleblogg.blogspot.com/ for februar, ja da er det bare to igjen:) Julekort helt uten tradisjonelle julefarger. Motivet er fra serendipity, fargelagt med copics.

fredag 18. februar 2011

Velkommen til verden!

Jeg har blitt tante til verdens nydeligste baby, han ble født på selveste valentines dagen:) I den anledning må det jo lages et kort! Kortet er laget etter ukens skisse hos http://sketchsaturday.blogspot.com/ så jeg leverer det inn der, men også til http://sukkersott.blogspot.com/ som har en utfordring på å bruke blomster, perler og blonde. Ellers er det brukt papirer fra inkido, spellbinders, MS punch. Stempel fra stempelglede, Stämpelkällan, north stamps og motivstempel fra serendipity (tror jeg) som er fargelagt med copics.

onsdag 16. februar 2011

Gavepose!

Har pyntet en papirpose som skal fylles med sjokolade. Alle papirene er fra Maja design og motivet er Tilda som er fargelagt med copics.
Teksten her er stemplet med stempel fra kreativ hobby.

lørdag 12. februar 2011

LOTV kort!

Her har jeg laget et kort med motiv fra LOTV som denne gangen er fargelagt med promarkers, bretteteknikken her er helt ny for meg, ble så inspirert av kortene til http://mariannespapir.blogspot.com/ som har brettet flere slike kort.

fredag 11. februar 2011

Sketchy Colors utfordring #57

En gavepose laget etter http://sketchycolors.blogspot.com/ sin skisse denne uken. Motivet er Tilda med pion fargelagt med copics. Alle papirene er maja design. Teksten bak på posen er stemplet med stempel fra north stamps.

torsdag 10. februar 2011

Treff kort nr2 og en liten eske:)

Her er det andre kortet jeg laget på Mjøstreffet, med stempel fra sugar nellie fargelagt med copics. Og en liten eske brettet etter tutorial. Link inne hos http://stampartic.blogspot.com/ om du har lyst til å prøve deg:)

onsdag 9. februar 2011

Varme klemmer:)

Har hatt en kjempe koselig helg på Mjøstreff:) Var vel ikke den mest produktive.... men fikk laget to kort, vært på et kurs og ikke minst truffet mange kjempe hyggelige "papir dilla" damer:) Her kommer det ene kortet jeg laget og det ble rååååsa kort med Tilda, fargelagt med copics

fredag 4. februar 2011

Brettekort!

Har laget et brettekort av de nydelige papirene fra maja design. Motivet er fra Happy Hobby sitt klippeark. Skal bare fargelegge noen stempeltrykk nå så er jeg klar for mjøstreff.

onsdag 2. februar 2011

DT Kort for Kort o Mania!

Har laget et " popup tagkort" til http://kortudfordring.blogspot.com/ Motivet er fra 'Robyn's Fetish Digital Stamps And More' er en ny sponsor vi har for året og dem sponser premie denne gangen! Robyn sponser med 5 digitale motiv eller 4 digitale motiv & 1 papir sett til vinneren!! Utfordring #33:Denne gangen vil vi at dere skal lage et kort som ikke er den vanlige ''standard'' størrelsen 6' x 6' (6 by 6 inch eller 15cm X 15cm om du vil :D )