mandag 31. januar 2011

Kort m/ gaveeske!

Har laget et kort med en liten gaveeske. Motivet er Tilda som spiller fiolin, det er fargelagt med copics. Masse blomster fra her og der:) Spellbinders, halvperler fra kort og godt, bånd m/perler. Stanset ut blonde med mangolia dies. Svirene er stemplet med stempel fra stempelglede. Tekst stemplene er jeg ikke sikker på hvor de kommer fra. Charmsen kommer fra kuttut og papirene er fra pion:)

lørdag 29. januar 2011

DT kort Stämpelkällan.

Her har jeg laget et bursdagskort til en nevø som fylte år i går:) Dette kortet har fått motiv fra : http://shop.textalk.se/se/artgrp.php?id=16419&grp=510694 som er fargelagt med copics. Ellers er det pyntet med litt av hvert, synes det er fryktelig vanskelig å pynte guttekort:) Har også laget en pengelomme inne i kortet.

fredag 28. januar 2011

Sketchy Colors utfordring #55

Mitt bidrag til http://sketchycolors.blogspot.com/ som denne uken har en skisse utfordring. Mitt kort ble da et bursdagskort i pastell farger. Motivet er nydelige Tilda som er fargelagt med copics som vanlig:) Har fulgt den flotte skissen som Marianne har laget på alle sider av kortet.

mandag 24. januar 2011

Valentine kort.

Har laget et valentine kort, utfordret meg selv til å bruke noen "gamle" papirer jeg har hatt liggende, har mye av det som ikke blir brukt:) Papirene her kommer fra making memoris, serien heter love struck. Tekst stemplene er jeg ikke sikker på hvor kommer i fra. Motivet er sarah kay, fargelagt med copics. Hjertene er stanset ut med sizzix behandlet med distress crackle paint og litt stickles star dust.

søndag 23. januar 2011

Bursdagskort med Tilda:)

Bursdagskort til min kjære søster som fylte år i går. Tilda er fargelagt med copics som vanlig:) Papirene er fra graphic45. Blomster fra her og der:) Pearl brads fra kaisercraft. Spellbinders, MS punch og blonde. Svire fra mangolia dies og gratulerer stempel fra north stamps, stemplet inni kortet er jeg ikke sikker på hvor kommer i fra, stemplet svirer fra stempel glede. Har også brukt store mengder stickles og liquid pearls.

lørdag 22. januar 2011

Herrekort og to små esker!

Har laget et brettekort til. Denne gangen til en mann. Alle stemplene som er brukt kommer fra en stempelplate fra north stamps bortsett fra gratulerer stemplet som er fra kreative hender. Det er flere som lurer på hvor jeg har funnet denne bretteteknikken på you tube, jeg søkte på pop up/tag kort:)
To små esker laget etter mal fra http://egenblogg-rantho.blogspot.com/. Randi er helt suveren på esker:)

fredag 21. januar 2011

Tidlig ute:)

Sommer kort med Sarah Kay:) Ja, det er ganske lattelig å sitte her å lage sommerkort da jeg har flere bursdagskort som ikke er ferdig for januar. Men noen ganger blir det sånn:) dette kortet var ment som et bursdagskort, men innen det ble ferdig måtte det bli et sommerkort, det lyser jo sommer av det:) Motivet her er fargelagt med copics som vanlig:)
Tusen, tusen takk for alle koselige kommentarer dere legger igjen her inne hos meg og en riktig god helg til dere alle:) Klem.

torsdag 20. januar 2011

Brettet kort med Sara Kay:)

Ble så inspirert av Marianne http://mariannespapir.blogspot.com/ til å lage et slikt brettekort etter at hun hadde lagt det ut i bloggen sin, etter å ha leita meg rundt på you tube fant jeg til slutt forklaring. Skåret i stykker noen ark og noen banneord ved scrappebordet ble det da et kort, her er da resultatet:) Kortet mitt fikk motiv fra Sara Kay som er fargelagt med copics. Men nå som jeg har fått til et kort blir det nok flere, likte denne typen kort veldig godt. Morro med noe nytt også:)
Tusen takk for alle koselige kommentarer dere legger igjen hos meg, det varmer så godt langt inn i hjerterota. Ha en fin dag til dere alle!

mandag 17. januar 2011

Mangolia baby:)

Et baby kort til nyfødt gutte baby med stempel fra mangolia, fargelagt med copics. Papirer fra inkido og ladybug. Punchet svire og blader fra mangolia og div spellbinders + MS punch. Hjørne stempel fra inkido, smokkestempel fra kreativ hobby og stemplet tekst inne i kortet fra kreative hender. http://totallytilda.blogspot.com/ utfordrer oss til å lage babykort så dette er da mitt bidrag.

søndag 16. januar 2011

DT Kort, Kort o Mania!

Denne gang kommer det et criss cross kort i fra meg:) http://kortudfordring.blogspot.com/ har nå lagt ut en ny oppgave til dere, så nå er det bare å kaste seg ut i det og lage er eventyr inspirert kort. Korthobby.no sponser premien til vinneren:)

fredag 14. januar 2011

DT kort Stämpelkällan og DT- call

Her kommer mitt DT kort for http://stampelkallan.blogspot.com/ Denne nydelige feen er fargelagt med copics. Inne i kortet har jeg brukt et gratulerer bakgrunnstempel som også kommer fra shoppen til Stämpelkällan Kortet er laget etter skissen til http://sketchycolors.blogspot.com/ så dette blir da mitt bidrag denne uken.
Så over til DT-call:
We are about to make some changes here on the blog and we'll be needing another three DT:s to help us in our work. We want you to have the will and time to create 2 projects every three weeks and a bit of extra time for projects about every 14th week. We are looking for members all over the world, so everyone can join in on this! If you want to join us, create a card representing you and your stile of crafting with any of our stamps from Stämpelkällan (if you don't own any of our stamps, email me and I'll send you our digi-stamp to play with; susanne@stampelkallan.com ). Then leave a comment here with a link to you and your project. You will have three weeks time to create something, until January 30th.

onsdag 12. januar 2011

Bryllupskort:)

Et kjapt innlegg før jeg reiser på nattevakt:) Har laget et bryllupskort med stempel fra Mangolia, fargelagt med copics. Papirene er fra Maja design.
Tekst stemplet inne i kortet er fra Kreativ hobby!

søndag 9. januar 2011

Mere jul:)

Her er mitt bidrag til http://sketchsaturday.blogspot.com/. Det ble et julekort til:) Stempelmotiv fra papilio stamps som er fargelagt med copics. Snøkrystallen har jeg malt med crackle paint fra TH svertet med archival ink coffee og påført litt stickles star dust. Samme skissen er fulgt på alle sider på kortet) Leverer dette også til http://www.hjertebodensjuleblogg.blogspot.com/ som kort nr.3 denne måneden.