tirsdag 28. september 2010

AngelEyes fra kreativ hobby:)

Hei på dere:) Jeg skulle egentlig ha vært på Happy Hobby på treff i dag, men driver å pusser opp soverommet så det ble litt vanskelig *snufs* men rommet blir i allefall fint:) Tenkte å dele et kort med dere mens jeg venter på at malingen skal tørke!
Endelig et nytt GD kort for http://kreativhobby.blogspot.com/ Motivet er fargelagt med promarkers.

fredag 24. september 2010

Sketch Saturday#121

Mitt bidrag til http://sketchsaturday.blogspot.com/ ble denne gangen et julekort med motiv fra Joanna Sheen fargelagt med copic. Papirene er fra Maja design (fra i fjor). Ellers er det brukt MS punch og spellbinders, halv perler, trykknapper og bånd.
Zoomet inn på grommingen:)
Samme skisse er fulgt inne i kortet. Stemplet tekst.
Takk for alle hyggelige kommentarer:)
En riktig god helg til alle som titter innom!

tirsdag 21. september 2010

Tea light card.

Enda ett treff kort. Te-lys kort i høstens farger. Tilda fargelagt med promarkers.
Tusen takk for alle hyggelige kommentarer. Det lyser virkelig opp høstmørket:)
Ha en flott dag!

søndag 19. september 2010

Treff kort.

Har vært på kjempe koselig treff i helgen på Toten. Resultatet ble to kort, er ikke av de kjappeste på treff:) Her kommer ett av kortene som er mitt bidrag til http://sketchycolors.blogspot.com/ som denne uken har en flott skisse.

fredag 17. september 2010

Jule posekort:)

Først vil jeg takke for alle besøk og alle hyggelige kommentarer, det setter jeg stor pris på, det betyr veldig mye, får sikkelig lyst til å lage flere kort. Ja tusen, tusen takk:) Har laget et julekort av papirpose i vintage stil. Papirene er fra maja design er malt med cracle paint og svertet med vintage photo. Motivet er kjøpt på Happy Hobby.
Zoomet inn på bokstavene som er av tre. Tags farget med kaffe. Snøkrystallene er punchet og påført star dust.
Kortet dratt ut.
Zoomet inn på krakeleringen.
Ønsker dere alle sammen en riktig god helg! Min helg skal tilbringes på scrappetreff på Toten. Gleder meg:)

onsdag 15. september 2010

Bursdagskort til Kort o Mania:)

Her kommer et innlegg i full fart før jeg reiser avgårde på nattevakt. Det er http://kortudfordring.blogspot.com/ som feirer 1års dag og i den forbindelse ønsker de seg bursdagskort. Dette kortet fra meg har fått Tilda motiv fargelagt med promarkers. Papirene er TH igjen... disse papirene er så nydelige. All tekst er stemplet.

lørdag 11. september 2010

torsdag 9. september 2010

onsdag 8. september 2010

Mitt 2. kort for Kreativ Hobby:)

Begge stemplene på dette kortet er http://kreativhobby.blogspot.com/ sine stempler. Utrolig flotte motiv stempler som er morsomme å fargelegge. Jeg har her fargelagt med promarkers. Papirene er TH. Ellers har jeg brukt MS punch og spellbinders.
Tusen takk for at dere besøker bloggen min, og takk for alle kommentarer. Ha en flott dag!

tirsdag 7. september 2010

Sketch Saturday#119

Her kommer mitt bidrag til http://sketchsaturday.blogspot.com/ Skissen er fulgt på alle sider av kortet. Motivet er stemplet med julenisse motiv fra Joanna Sheen, er den ikke lekker? Helt etter min smak:) Papirene er årets juleserie fra papirdesign. Punchet julestjerner som har fått glitter på seg. Tekst stempler fra North Stamps. Nissen er foresten fargelagt med copic.

mandag 6. september 2010

Mitt første kort for Kreativ Hobby:)

Her kommer mitt første kort som gjeste designer for http://kreativhobby.blogspot.com/ utolig morsomme stempler, alle stemplene som er brukt er Kreativ Hobby sine. Ellers er papirene fra TH og mangolia. Blomster og charms. Motivet er fargelagt med promarkers. Det er også punchet blader fra mangolias nyeste dies, spellbinders og MS punch.

fredag 3. september 2010

Enda et julekort!

Her kommer et julekort til, med motiv fra lili of the valley. Motivet er her også fargelagt med promarkers. Papirene er inkido og 3ndy papir. Stemplet tekst. Ellers er det brukt MS punch og spellbinders.