tirsdag 31. august 2010

Blogg candy!

Hei på dere, nå er det aller siste mulighet for å være med i trekningen av skjærebrettet. Jeg trekker i morgen så dette blir spennende:) Klikk deg inn på candyen min i sidefeltet og bli en av de mulige vinnerne:) Lykke til alle sammen!!!

fredag 27. august 2010

Sketchy Colors utfordring #35

Først vil jeg takke dere så mye for alle hyggelige kommentarer, det varmer så godt:) Og tusen takk for alle gratulasjoner jeg har motatt:) Her kommer foresten en skriker unge til:) Dette motivet er også fra Mo's som er fargelagt med promarker. Papirene er TH. Stemplet med hjørne stempler. Charms fra kutt ut. Dette kortet er til en vi har i huset som fyller 16 år, og som bare går og venter på oppkjøring på lett motorsykkel og traktor. Kortet er laget etter ukas skisse hos http://sketchycolors.blogspot.com/ så dette blir da mitt bidrag.

torsdag 26. august 2010

Skisseboden utfordring #7

Mitt bidrag til http://skisseboden.blogspot.com/ som denne gangen har en utrolig morsom skisse. Jeg likte den i allefall veldig godt. Mitt kort har fått motiv fra Mo`s som er fargelagt med copic/promarkers.

tirsdag 24. august 2010

Gjeste designer:)

Spennende!!! Jeg er en av de Kreativ Hobby har tatt ut som gjeste designere. Jeg skal være gjeste designer for dem denne høsten. Gleder meg til å ta fatt på oppgaven og ikke minst få lage kort med de nye flotte stemplene deres. Ta en tur innom bloggen deres http://kreativhobby.blogspot.com/

mandag 23. august 2010

søndag 22. august 2010

Baby kort.

Velkommen til verden kort, med digi stempel fra http://bodilsscrappeverden.blogspot.com/ dette stemplet er tegnet av henne og fargelagt med promarkers.

lørdag 21. august 2010

Julekort:)

Her kommer mitt første julestrømpe kort. Dette kortet er laget etter en mal fra http://mariannespapir.blogspot.com/ Papirene er Maja design og motivet er Sara kay fargelagt med promarkers.

fredag 20. august 2010

To kort til brudepar:)

Posekort til brudepar i magnolia papir. Rammen er fra kort og godt.
Mini staffeli kort. Takker Marianne for ideèn http://mariannespapir.blogspot.com/
Litt dålig bilde, men her kan dere se at jeg har laget et skjult skrive felt.

torsdag 19. august 2010

Posekort til dåpsbarnet!

Først vil jeg takke for så mange hyggelige kommentarer:) Endelig fikk jeg lagt inn et nytt innlegg. Har ikke hatt den store " gøsten" om dagen. Nettene har bestått av jobbing og dagene av soving:) Men her kommer det et dåpskort i rosa. Papirene er Maja design.

onsdag 11. august 2010

Mini "easelcard"

Disse mini kortene her er helt geniale til bruk av restepapir, jeg fant ide'en inne hos http://kariskrok.blogspot.com/. Har hatt stor produksjon av disse kortene.

mandag 9. august 2010

Trenger du et nytt skjærebrett?

Jeg har nå på noen måneder passert 10.000 besøkende. Og dette setter jeg veldig pris på:) Men ønsker fortsatt masse besøk, det er så koselig at dere stikker innom og ikke minst legger igjen mange hygglige kommentarer. Nå vil jeg feire... og i den anledning trekker jeg ut en gave med litt forskjellig små stæsj, men den innholder også et helt nytt skjærebrett kjøpt på Happy Hobby nå nylig, det har en verdi på ca 500kr og hvem kunne ikke trenge det? Men for å få et lodd i potten må du kopiere bildet og skrive noen ord i bloggen din, og linke tilbake til meg og om du i samme slengen legger deg som følger av bloggen min eller allerede er følger så vanker det to lodd i potten på deg! Ønsker dere alle lykke til! Trekning 01.sep-10

fredag 6. august 2010

Bursdagskort med Tilda:)

Har laget et bursdagskort til søstra mi som fylte år her om dagen! Kortet er laget av mønster papirer fra TH. Tilda er stemplet og fargelagt med promarkers. Ellers er det brukt MS punch og spellbinders. Gammel bokside og kaffeserviett. Zoomet inn på søte Tilda.
Støvbærene er fra kort & godt og blomstene fra wildorchidcraft.
Kortet har fått samme oppsett på innsiden.
Takk for at dere titter innom! Ha en riktig god helg:)

tirsdag 3. august 2010

Evie fra 20 tallet:)

Har laget et vennekort med et stempel motiv fra Tickled Pink Stamps. Dette er da Evie fra 20 tallet, hun er fargelagt med promarkers. Papirene er Maja design og Pion.

mandag 2. august 2010

Mo's digitale!

Her kommer et kort med stempel fra Mo's som er fargelagt med promarkers. Papirene er Maja design. Blomstene er hjemme snekret med retro punch. Halv perler fra kort & godt. Bånd fra magnolia og metall pynt fra unik hobby. Teksten er stemplet.