tirsdag 30. mars 2010

En Award til:)

Jeg er så glad:) En award til! Denne er fra Laila http://pinklady68.blogspot.com/ Velger også å ha denne liggende her, da det er så mange som har fått denne fra før. Tusen takk til deg Laila:) Vil med det samme benytte anledningen til å takke alle som følger bloggen min og til de som legger igjen kommentarer, det er jeg veldig takknemlig for. Tusen takk til dere alle og en riktig God Påske:) Påskeklem fra Trine!

Jeg er så takknemlig:)

Har fått en award av http://bodilshobby.blogspot.com/ er veldig takknemlig. Tusen takk til deg! Jeg velger å la denne ligge da jeg ser at flere av de jeg ønsker å sende den til allerede har fått.

mandag 29. mars 2010

Gaveeske!

Har laget en gaveeske. Må lage litt annet enn kort inni mellom. Denne esken har innvendig mål på 15x15cm, så det er litt størrelse på den. Malen på esken fant jeg hos Randi Thorsen hun er helt rå på esker. http://egenblogg-rantho.blogspot.com
Stemplet tekst oppå lokket. Har også stemplet tekst på innsiden av lokket og i bunnen inni esken, men dette har jeg ikke tatt bilder av.

lørdag 27. mars 2010

Påskekurv!

Måtte bare prøve meg på denne kurven som jeg har sett i flere blogger nå om dagen. Så veldig avansert ut, men utrolig enkel da jeg skjønte hvordan den skulle brettes. Motivet er digi stempel fargelagt med promarkers.

torsdag 25. mars 2010

Easelcard med skuff til konfirmasjon!

Her har jeg laget en gaveeske med easelcard til konfirmant. Motivet er et digitalt stempel som er fargelagt med promarkers. Teksten er stemplet.
Stemplet tekst nedi skuffen.

mandag 22. mars 2010

Dansende gammelt par:)

Her kommer et kort i rosa og brunt. Kortet er laget av kraft kartong. Hjerteborden er punchet ut og rammen er laget med spellbinders. Tags, lakkstang og halvperler. Blonden er farget i kaffe.
Motivet er stemplet og fargelagt med promarkers. Er ikke sikker på hvor stemplet kommer fra, dette har jeg fått stemplet opp av mamma'n min. Er ikke disse nydelige??... og så blide. Et veldig koselig motiv:)

søndag 21. mars 2010

Posekort!!

Hadde en hyggelig scrappe kveld med mamma'n min i går. Det ble kun et ferdig kort, rakk ikke mer da det også ble kos med gryterett og kake i tilegg. Hi hi.... kan ikke bare lage kort... må spise litt også.....
Zoomet inn motivet av dette hærlige paret. Digi stempel fra Mo's som er fargelagt med promakers.
Halvperler, blomster, blonder og bånd. Kakeserviett, gammel bokside og lakkstang er også brukt.

fredag 19. mars 2010

Bursdagskort til jente!

Rosa kort med ei søt jente... Har brukt papir fra Bo bunny, halvperler og blomster. Punchet ut blader og hjerte bord. Metall krone og spellbinders. Motivet er fargelagt med promarkers.
Akkurat samme oppsett inne i kortet. Stemplet tekst.
Bak på kortet er også samme oppsett brukt.

onsdag 17. mars 2010

tirsdag 16. mars 2010

Blått bursdagskort:)

Her kommer et bursdagskort som er veldig blått. Mønster papirene er fra inkido. Gått over alle kantene med vintage photo. Blonder , blomster, halvperler og bånd.
Skrivefelt inne i kortet.
Motivet er stemplet og fargelagt med promarkers.
Roser og sommerfuglen har fått seg en omgang med stickles "star dust" Har også brukt den noen steder på motivet.

fredag 12. mars 2010

Vintage påskekort:)

Her kommer ett påskekort fra meg:) Ser at jeg har pyntet meg litt bort på dette kortet, synes det ble for rotete. Har funnet bildet på internett og vokset dette. Ellers en gammel bokside, tags, perler, spellbinders ramme. Blomster da selvklart:) Har laget den store blomsten selv og smørt på med crackle accents. Blonder og bånd er også brukt.
Zoomet inn på blomsten. Crackeleringen kommer dålig fram på bildet, men det gir en ganske fin effekt i virkeligheten.
Har ikke pyntet noe inni kortet, synes selv at dette ble veldig stilig til akkurat denne fremsiden:)
Blonder, bånd og blomster.

torsdag 11. mars 2010

Bursdagskort!

Lilla bursdagskort. Papirene er fra inkido og det er brukt kraftkartong i tilegg. Stempel motivet er fargelagt med promarker har også vært litt raus med stickles Star Dust. Blomster og blonde. Bladene er laget med puncher. Noe bling. Spellbinders og vintage photo er også brukt.
Har brukt samme oppsett inne i kortet og teksten er stemplet.
Bak på kortet.

tirsdag 9. mars 2010

Bursdagskort:)

På dette kortet har jeg brukt digitalt stempel fra Mo`s. (hærlig dame). Fargelagt med promarkers. Mønster papiret er Maja Design. Spellbinders, blomster og bling.
Zoomet inn på dama:)
Har brukt noe av samme oppsettet inne i kortet!